Σήμερα είναι::

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Open Coffee Business Meetings στην Θεσσαλονίκη

Αναρτήθηκε από: 0

210+Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΩΤ.Α. σας προσκαλεί στην εκδήλωση ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Open Coffee Business Meetings η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Μ. Αλεξάνδρου 49.
Στόχος της εκδήλωσης, η οποία υλοποιείται απο τους εταίρους της Α.Σ. ΠΡΩΤ.Α. Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., και το Κολέγιο Περρωτής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στα πλαίσια του έργου “Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης” είναι προώθηση της επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ ανέργων ωφελουμένων της Πράξης, με την επιχειρηματική κοινότητα, επιμελητήρια, επιχειρήσεις και συνδέσμους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς με δυναμική ανάπτυξης, συμβάλλοντας έτσι στη τόνωση της τοπικής οικονομίας της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Την εκδήλωση στηρίζουν με την ευγενική συμμετοχή τους το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής καθώς και δυναμικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Πράσινης Οικονομίας, τον Αγροδιατροφικό Τομέα και στους τομείς των υπηρεσιών Υγείας, του τουρισμού και του εμπορίου..
Αναλυτικότερα ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις για την ευγενική συμμετοή τους (αλφαβητικά):
LEROY MERLIN
THE MET HOTEL
ΑΚΜΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΑΚΡΟΚΑΤ A.Ε.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Α.Σ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.
ΕΥΕΞΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΩΤΗΣ Ε.Ε.
ΥΓΙΕΙΑ ΚΕΦΙΡ

Ετικέττες

|

0 Σχόλια

A- A A+