Σήμερα είναι::

Εκδήλωση “Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας”

Αναρτήθηκε από: 0

Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και η βράβευση των διακριθέντων του «Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας» που διοργάνωσε το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) ΑΠΘ (επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου – κόκκινο κτίριο).

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, νέοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης κλήθηκαν να υποβάλλουν ατομικά ή σε ομάδες τις επιχειρηματικές τους προτάσεις στους τομείς της βιομηχανίας-μεταποίησης, υπηρεσιών, ηλεκτρονικού επιχειρείν, πράσινης επιχειρηματικότητας, κοινωνικής επιχειρηματικότητας καθώς και στον αγροτικό τομέα. Συνολικά υποβλήθηκαν 63 προτάσεις από τις οποίες 12 προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού και ύστερα από κατάλληλη εκπαίδευση και συμβουλευτική συνέταξαν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Στην τελετή λήξης θα παρουσιαστούν σε poster τα επιχειρηματικά σχέδια που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού και θα ακολουθήσει η βράβευση των διακριθέντων.

Ο «Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας» υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Διαγωνισμός καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και δημιουργία νέων επιχειρήσεων» με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια-Βίου Μάθησης και της Γενικής Γραμματεία Νέας Γενιάς, με στόχο την υποστήριξη νέων με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.

Ετικέττες

|

0 Σχόλια

A- A A+