Σήμερα είναι::

Δημογιάννης Ιωάννης

Αναρτήθηκε από: admin0

dimogiannis-ioannis

ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης από όπου πριν από 15χρόνια έλαβα το Δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού. Έκτοτε εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με βασικότερα αντικείμενο τον τομέα των κατασκευών τόσο σε επίπεδο εκπόνησης μελετών , όσο κατασκευής και επίβλεψης ιδιωτικών οικοδομικών έργων. Επιπροσθέτως έχω ολοκληρώσει πρόσθετες σπουδές στη Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Διοίκησης για Μηχανικούς. Είμαι πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής όλων των κατηγοριών και εκτιμητής ακινήτων.
Κατά την άσκηση του επαγγέλματος μου έχω συνεργαστεί με πλήθος εταιρειών παρέχοντας τις υπηρεσίες μου. Την τελευταία διετία είμαι υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πιστεύω πολύ στο ρόλο και τη σπουδαιότητα του έλληνα μηχανικού στη ανάπτυξη της χώρας,. Για το λόγο αυτό προσπαθώ να βοηθήσω από όποια θέση μπορώ. Εθελοντικά συμμετείχα αδιαλείπτως στην μόνιμη επιτροπή επαγγελματικών θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ τη τριετία 2010-2013. Είμαι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

Ετικέττες

|

0 Σχόλια

A- A A+